syksy saapuu

Apua, se syksy todellakin saapuu…kurjet ovat saapuneet järvelle ja kyllä, kukoilla on nyt ainaista seuraa jotka jaksavat vastata heidän huuteluun. Mutta kuinka nopeasti kesä taas meni!

Kalkkunat elävät autuaan onnellisina tietämättä että aikaa ei paljon ole. Välipunnitus kevyimmän kohdalla antoi tuloksen 9080g eli mihinhän uuniin ajatteli kokonaisen joulukalkkunan sopivan? Luettuani HK kanateurastamosta uutista eilen  (eläviä tipuja roskissa) niin edelleen vahvistui tunne siitä että kyllä, haluan syödä onnellisen elämän elänyttä ja kivuttomasti teurastettua lihaa eli olen oikeilla jäljillä tämän farmihulluuteni kanssa

Hei maailma, täältä tullaan! Pupupojat kömpivät ulos pesästä, hirmuisen varhain mutta sitäkin innokkaampina. Kaikki on uutta ja ihmeellistä ja voi kuinka sitä ollaan ihania! Ja kyllä, lässytän ja lepertelen myös näille jotka pataan päätyvät. Hyvä elämä loppuun saakka ajatuksella. Aiemmat sisarukset ovat tällä hetkellä ylittäneet 2,5kg rajapyykin, hienosti siis kasvu etenee 🙂

Viiriäisvauvat kasvaa kohisten! Uskomatonta kuinka luontokappale voi viikossa kehittyä peukaloisesta pieneksi sulalliseksi piipertäjäksi. Asuntokin vaihtui suurempaan ja vihdoin uskaltauduin purut laittamaan aluseksi,ihanuus ja onni, nyt kylvetään kokoajan joko puruissa tai hiekka-astiassa. Pikku Voitto on kirinyt muita kasvussa kiinni ja on porukan vahvatahtoisin yksilö, hän menee juuri sinne mille tahtoo oli toinen tiellä tai ei 🙂 Uniaikaa vieläkin touhottajat käyttävät paljon ja sitten se valveillaolo aika käytännössä syödään koko ajan. Hassuja, kertakaikkiaan!

Pikkufarmari tahtoihminen on alkanut sadonkorjuuseen 😀 eli poikanen sai omat kasvulaatikot keväällä ja niitä on koko kesän hoidellut. Istutti salaattia pariakin eri lajia, porkkanoita ja sipulia. Nyt porkkanat on jo melko isoja ja niin maukkaita, ihana seurata kuinka onnellinen farmari käy maallansa ja poimii satoa. Hienosti hyödyntää naatitkin, antaa ystävilleen eli hanhille. Jaettu onni heillä siis 🙂 Uskon että ensi keväänä siemenhyllyllä on intoa uhkuva istuttaja, kuulemma kasvulaatikoita lisätään ja valikoima laajenee. Voi kunpa hän säilyttäisi tuon asenteen aikuiseksi saakka. Teinieinari toipuu hyvin, syksyn teemaväreissä leuka vieläkin on mutta mieli virkeä ja elo mallillaan. Itse tajusin juuri että miljoona hommaa odottaa tekijäänsä, ei siis vapaa-ajan ongelmia ole tiedossa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *