Kaikille tilaa riittää

Tai ainakin muutamalle kanalle 🙂 Eli Viikonloppuna meille muutti sitten lisää silkkipyllyjä 2kanaa ja kukko, ja kuinka ollakaan eipäs nämä nyt sitten vielä pikku silkkien kanssa sopinutkaan yhteen. Lisää tarhoja oli rakennettava ja näin taas kaikilla elo mallillaan. Itsellä lihakset huutaa hoosiannaa ja kintuilla tuntuu juoksevan elohiiriä, tietää tehneensä siis. Ei tarvitse illalla unta odotella, eikä kyllä tv:täkään tuijotella. Mutta mukavaa puuhaa kaikesta huolimatta.

Viiriäisen munat yritti kuoriutua, valitettavasti jokin meni pieleen ja nokat näkyi mutta voimat hiipui. En lannistunut, uudet munat koneessa ja nyt on tuplamittarit lämmön ja kosteuden tarkkailuun! On tämä sellaista hienosäätöä että huh!

Patapoikasten kasvu on hurjaa, 300gr viikossa painoa 🙂 nyt vain pitäsi valita se yksilö joka jää kantaemoksi. Puoliso hälle on tilattu ja kasvattelee itseään vielä emonsa hoivassa.

Edelleen haave vuohesta elää, ensi kesää ajatellen jo hieman valmisteluja teen. Tosin ei se syöttösikakaan ole pois suljettu vaihtoehto. Omavaraisuus on muutoin jo hyvällä malilla, potut ja vihannekset saa jo omasta maasta. Marjat alkavat kypsymään ja sienet nousemaan, voi tätä sadonkorjuun iloa! Rapumerrat on pyytäneet jo viikon, kyllä sitä saa kohta alkaa kaivamaan lauluvihkot esille ja juhlia suunnittelemaan…on vain odotettava ne pihlajanmarjat koristeeksi 😉

Kiljusilla kaikki siis vallan mainiosti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *