Moikka maailma!

Hullunkurisen ja tavattoman äänekkään perheen arkea, karvoilla ja höyhenillä höystettynä jaossa 🙂

Omintakeinen perhe ei niin perinteisessä kokoonpanossa eli allekirjoittanut totaaliyhäriäiti vahvalla tahdolla ja sisukkuudella varustettuna, kulkee omia polkujaan ja välillä varmasti polkujen ulkopuolellakin 😀 Monessa liemessä marinoitu ja silti uskoo maailman olevan kaunis sekä kokemisen arvoinen. Lisäksi kaksi myöskin omanlaistaan poikasta, teinieinari sekä alle kouluikäinen tahtoihminen. Ja vahvistuksena äänekäs mömmi (mummo) joka lisää omat mausteensa soppaan 🙂

 

One Reply to “Moikka maailma!”

  1. Tämä on ensimmäinen esimerkkikommentti blogissasi. Kun blogisi lukijat kirjoittavat kommentteja artikkeliisi, näkyvät ne samalla tavalla kuin tämä kommentti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *